Fémdekor facebook

Kik vagyunk és miért mi?


Cégünk egyik profilja a kovácsoltvas kerítések szerkezetének megtervezése és kivitelezése. Többnyire a lakosság igényeit elégítjük ki, de nagyobb építkezésekben is részt vállalunk alvállalkozóként felkérés esetén.

A lakossági ügyfelek körében a legfontosabb szempont az ár és a minőség, ezért tűzihorganyozott kovácsoltvas kerítésekre 10 év garanciát vállalunk.

Cégünk ezen kívül még acélszerkezetek gyártásával és kivitelezésével is foglalkozik. Profilunk közé tartozik kovácsoltvas korlátok, vas rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, rozsdamentes korlátok, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Idom anyagokból és rozsdamentes acélokból egyaránt tervezünk és kivitelezünk.

Miért minket válasszon? Legalább 5 oka van rá:

1. Mert munkatársaink tapasztalt Magyar szakemberek.

2. Mert tisztán és rendezetten dolgozunk, ügyelve a környezetünkre.

3. Mert kimagaslóan magas garanciát vállalunk az elvégzett munkára és nálunk a garancia nem csak a munka kifizetéséig szól.

4. Mert betartjuk a vállalt határidőket, és nem csúszunk a munkákkal.

5. Mert ez idáig minden ügyfelünk elégedett volt munkánkkal és hozzáállásunkkal és úgy gondolom, ez nem a szerencsének köszönhető.

Üzletpolitikánk

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni a jó minőséget szem előtt tartva. Megpróbálunk a beérkező hívásokra és levelekre a lehető leggyorsabban reagálni, valamint minőségi tájékoztatást adni a felmerülő kérdéseire. Célkitűzésünk olyan cég-ügyfél kapcsolatot kialakítani, ami egyedülálló a piacon.

Mit teszünk azért, hogy elnyerjük elismerését?

 • Megfelelő műszaki szintvonalat tartjuk, ezzel garantálva a minőségi munkát
  • modern berendezéseket szerzünk be
  • az elhasználódó szerszámokat folyamatosan pótoljuk
  • munkatársakat képezzük
 • Segítőkész ügyfélszolgálatunk van
  • telefonon segítséget nyújtunk 8-17 óráig hétköznap, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ha kérése van már hívhat is azonnal.
  • e-mail kapcsoaltban leszünk Önnel a megrendeléstől az átadásig és még azután is

Áraink

Szolgáltatási színvonalunk adott költségekkel jár ezen nem tudunk változtatni és ezért ezen nem is spórolunk. Minden alkalmazottunk be van jelentve és nem segédmunkás bérért dolgozik. Annak érdekében, hogy szolgáltatásunk ára versenyképes legyen, partneri kapcsolatokat építettünk ki az ország minden pontján. A partnerkapcsolatoknak köszönhetően nagy tételben és kedvező áron tudunk vásárolni, így ügyfeleink is kedvezőbb áron jutnak hozzá termékeinkhez.

Köszönöm, hogy meghallgatott!

Üdvözlettel:
Turóczi Ákos Ferenc
ügyvezető
06 (20) 256 3322
info@femdekor.hu

Kovácsoltvas kerítéselemek
Tudásbázis
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr! Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Kovácsoltvas kerítés, kapu - FémDekor Kft. | ©2010-2015 Minden jog fenntartva